Nieuws.jpg

Nieuwsarchief

10 januari 2019

Nomineer vóór 31 januari een bedrijf voor 'All-in Werkgeversprijs Rivierenland 2019'

Werkgeversprijs RW POA ea.png

Wie is de meest inclusieve werkgever van Rivierenland? Welk bedrijf is een inspirerend voorbeeld en neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en biedt werknemers met een arbeidsbeperking een kans? Op 14 maart weten we het!

Dag van de Duizend Voorbeelden
Op 14 maart organiseert VNO-NCW binnen het project ‘Op naar de 100.000 banen’ de Dag van de Duizend Voorbeelden. In nauwe samenwerking willen RW-POA Rivierenland, Werkzaak Rivierenland, gemeente Buren en Neder-Betuwe samen met VNO-NCW Rivierenland, invulling geven aan deze dag met de introductie van een werkgeversprijs voor inclusief ondernemerschap.

Wat is all-in werkgeverschap?
Dat is een arbeidsmarkt waaraan iedereen, dus ook mensen met een beperking, duurzaam en naar vermogen kunnen deelnemen. Steeds meer werkgevers (overheid en bedrijfsleven) nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid en bieden werknemers met een arbeidsbeperking een kans in hun organisatie. De aard van de inzet kan variëren: geboden kansen en mogelijkheden verschillen per werkgever. Deze werkgevers denken creatief mee en creëren draagvlak binnen de organisatie. Zij gunnen de werknemer de tijd om zich te ontplooien en zorgen voor extra aandacht en begeleiding. Zodoende bieden deze werkgevers duurzaam werk en stellen iedereen in staat om naar vermogen bij te dragen aan de organisatie. En zo volwaardig te participeren in de maatschappij. Deze werkgevers verdienen het predicaat ‘All-in werkgever’.

Nomineer nu!
Iedereen in Rivierenland mag één werkgever nomineren voor de All-in Werkgeversprijs 2019. Alle werkgevers die gevestigd zijn in Rivierenland en in de dagelijkse praktijk laten zien dat ze als inclusief werkgever actief zijn, komen in aanmerking voor de All-in Werkgeversprijs. Nomineren kan tot 31 januari 2019. Klik hier om een werkgever te nomineren.

Contactgegevens

Binnenkort meer.

Nieuwsarchief