Nieuws.jpg

Nieuwsarchief

14 december 2016

Ondernemers vinden beschikbare bedrijfskavels in Rivierenland met IBIS

IBIS.jpg

Dankzij het doorontwikkelde IBIS is het vanaf nu nog eenvoudiger voor ondernemers om bedrijfskavels te vinden in de regio Rivierenland. 

Over IBIS
IBIS staat voor Integraal Bedrijventerreinen Informatie Systeem (IBIS) en hiermee krijgen ondernemers inzicht in de voorraad en uitgifte van bedrijventerreinen in de regio.

Dit is IBIS.

Totstandkoming IBIS
IBIS is tot stand gekomen door een samenwerking van de Provincie Gelderland en alle Gelderse gemeenten, dus ook die van Regio Rivierenland. Hoewel het systeem al zestien jaar bestaat, is het nu volledig doorontwikkeld. Om hiertoe te komen, heeft een begeleidingsgroep gekeken hoe het systeem nog beter kan functioneren, voor zowel bedrijven als gemeenten.

Actuele, volledige gegevens
Het resultaat van alle inspanningen is dat de gegevens in IBIS nu nog actueler en vollediger zijn. Dat is handig voor bedrijven met een huisvestigingsvraag, maar natuurlijk ook voor de gemeenten zelf. Met enkele zoekvragen is het namelijk mogelijk om snel de geschikte en beschikbare kavels in beeld te hebben. Ook kan er snel een factsheet van gemaakt worden.

Meer weten?

Contactgegevens

Binnenkort meer.

Nieuwsarchief