Nieuws.jpg

Nieuwsarchief

13 juni 2016

Nieuwe secretaris voor Regio Rivierenland

stegeman-350.jpg

De heer Willem Jan Stegeman is met ingang van 1 juni voor het lopende jaar benoemd tot secretaris ad interim. Hij volgt hiermee mevrouw Ilona van Wamel op, zij heeft de functie van secretaris bij de gemeente Buren geaccepteerd.

Opdracht
De heer Stegeman heeft voor het komende half jaar de opdracht van het Dagelijks Bestuur van Regio Rivierenland meegekregen om het vastgestelde ambitieplan nader uit te werken, de regio meer bekendheid te geven en daarnaast de topstructuur van de organisatie af te stemmen op de huidige organisatie.

Ervaring
De heer Stegeman is geen onbekende in de regio. Hij woont in Culemborg, waar hij ook wethouder is geweest. Voor hij Regio Rivierenland kwam versterken als secretaris, was hij wethouder bij de gemeente Alphen aan den Rijn en onder meer Informatiemanager bij de gemeente Den Bosch. Momenteel is hij ook voorzitter van Judo Bond Nederland.

Afscheid voorzitter
Naast een nieuwe secretaris, zal Regio Rivierenland ook een nieuwe voorzitter krijgen. De huidige voorzitter, de heer Van Schelven, neemt deze maand na 5,5 jaar voorzitterschap afscheid bij Regio Rivierenland in verband met het neerleggen van zijn functie als burgemeester van Culemborg. Het regiobestuur beslist op 29 juni over zijn opvolging.

Zie ook: Voorzitter en secretaris Regio Rivierenland kondigen afscheid aan

 

Contactgegevens

Binnenkort meer.

Nieuwsarchief