Nieuws.jpg

Nieuwsarchief

7 juni 2016

Regio Rivierenland en Stichting 4-Stromenland willen fruit-/oogst-maandevenement op poten zetten

Veelzijdig evenement Regio Rivierenland_LR.jpg

Ons speerpuntberaad Recreatie en Toerisme en de organisatie van het Fruitcorso Tiel (Stichting 4-Stromenland) willen een jaarlijks terugkerend evenement tot stand brengen dat in het teken staat van fruit en oogst en dat nationale bekendheid verwerft. Om samen met betrokkenen uit de regio te verkennen hoe dit op poten kan worden gezet, organiseren wij op 14 juni een bijeenkomst.

De regio in de kijker zetten
Jan de Boer, voorzitter van het regionale speerpuntberaad Recreatie en Toerisme van Regio Rivierenland: ''Fruit hoort bij Rivierenland, kijk maar naar ons jaarlijkse Fruitcorso. Wij willen onze bekendheid en de aantrekkingskracht van onze regio vergroten. Met een jaarlijks terugkerend maandevenement kunnen wij onze regio prominent in de kijker spelen, wat een goede stimulans is voor het toerisme en de recreatie in onze mooie streek.''

Samenwerking van recreatie- en tuinbouwsector
Om tot een aansprekend evenement te komen, is de samenwerking met en de denkkracht van ondernemers en organisaties in de recreatie- en tuinbouwsector van Rivierenland nodig. En natuurlijk kennis over bekende evenementen in Rivierenland, zoals het Fruitcorso. De overheid wil hierbij een stimulerende rol vervullen.

Ondernemers, denkt u ook mee?
De bijeenkomst vindt plaats op 14 juni tussen 12.30 uur en 15.00 uur in het Van der Valk Hotel, Laan van Westroijen 10 in Tiel (route). Heeft u interesse om mee te denken en aanwezig te zijn, meld u dan voor 10 juni aan bij Annoesjka Wintjes via e-mail: wintjes@regiorivierenland.nl. U zult daarna het volledige programma ontvangen.

 

Contactgegevens

Binnenkort meer.

Nieuwsarchief