Nieuws.jpg

Nieuwsarchief

29 september 2014

Projecten Regiocontract verfilmd

rian-verwordt-film-kl.png

Rian Verwoert, voorzitter Fruitcorso/Stichting Vierstromenland, wordt geïnterviewd over de vernieuwingen rond het Fruitcorso

Het Regiocontract groeit en bloeit; het telt inmiddels al een kleine 150 projecten die alle gemeenten binnen ons samenwerkingsverband versterken. Het verkregen subsidiegeld wordt goed besteed, dat wijzen de indrukwekkende resultaten uit. Om u - letterlijk - een goed beeld te geven van wat er wordt bereikt met het Regiocontract wordt momenteel een aantal projecten verfilmd.

In elke film ziet en hoort u bestuurders en projectleiders, maar ook inwoners, ondernemers, partners en anders direct betrokkenen over het project: wat het inhoudt, wat het betekent voor de samenleving en welke doelstellingen ermee worden bereikt. En natuurlijk ziet u de resultaten van alle inspanningen duidelijk in beeld.

Reeks afleveringen
De korte films vormen samen een reeks afleveringen en de eerste zal begin oktober verschijnen. Het gaat over de prachtige ontwikkeling van de stationsomgevingen van onze regio in het algemeen en die van station Zaltbommel in het bijzonder. De tweede aflevering is volledig gewijd aan de vernieuwingen rond het Fruitcorso Rivierenland en hoe dit bekende fruitfeest zich steeds meer ontwikkelt tot een aantrekkelijk business-to-business en business-to-consumer event.

Huub van Oorschot, portefeuillehouder Regiocontract, treedt in de films op als hostHoud onze website en social media-kanalen in de gaten!
Volgt u ons al op Facebook en Twitter?

Contactgegevens

Binnenkort meer.

Nieuwsarchief